Ζάιρο και Κοροβέσης πάντα υποψήφιοι

Πλατανιάς | 18 Ιουλίου 2017, 21:45

Φαίνεται ότι δεν θ’ αργήσει η στιγμή που θα προχωρήσει μία μεταγραφική υπόθεση για τον Πλατανιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται στη Βουλγαρία παίκτης από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εάν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε οι “ερυθρόλευκοι” θ’ αποκτήσουν έναν ακόμα παίκτη προερχόμενο από τον “Δικέφαλο” του Βορρά, καθώς ο πρώτος που βρίσκεται ήδη στο Πράβετς, έχοντας ενταχθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας, είναι ο Μανώλης Πατράλης.

Τώρα, τα τινά είναι δύο, εάν τελικά προχωρήσει κάποια μεταγραφική υπόθεση με παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Κοροβέσης, το όνομα του οποίου έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες και η άλλη περίπτωση που υπάρχει στο προσκήνιο αρκετό καιρό τώρα είναι του Ζάιρο. Δεδομένα ο Πλατανιάς ενδιαφέρεται για τον Ζάιρο, που τη χρονιά που πέρασε ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας σε 26 ματς πρωταθλήματος και σε 3 στο Κύπελλο, σκοράροντας σε σύνολο 4 γκολ.

Δεν αποκλείεται το θέμα να “τρέξει” μέσα στις επόμενες μέρες και το συντομότερο δυνατό η κατάσταση να ξεκαθαρίσει όσον αφορά τον παίκτη που θα… ανέβει πιο βόρεια για να ενταχθεί στην προετοιμασία του Πλατανιά.

Estrella