Υρτακίνα: Σταματάμε εδώ…

Υρτακίνα | 9 Αυγούστου 2020, 14:06

Μία δυσάρεστη εξέλιξη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων έγινε γνωστή την Κυριακή (09/08), με την Υρτακίνα να δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Καντάνου παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της δύσβατης περιοχής που εδρεύει είχε σημαντική παρουσία και δράση στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Επειτα από 28 χρόνια συμμετοχής στις τοπικές κατηγορίες όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση είναι σε δυσμενή θέση και δεν μπορεί να συμμετάσχει τη νέα σεζόν. 

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: «Για να διαφυλάξουμε την ιστορία και το όνομά μας και γιατί όπως ξέρουμε όλοι στην επαρχία οι ομάδες τα πληρώνουν όλα πολύ ακριβά (και χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία και τους φορείς αυτής) σταματάμε εδώ».

Στο κλείσιμο της ανακοίνωσης αφήνεται και μία ελπίδα ότι η αποχώρηση αυτή θα αποτελέσει μία μικρή παρένθεση στην ιστορία της ομάδας του μαρτυρικού χωριού της Καντάνου.

Αναλυτικά η Υρτακίνα αναφέρει τα εξής:

Μετά από 28 χρόνια συμμετοχής στις τοπικές κατηγορίες η ομάδα μας είναι σε δυσμενή θέση ώστε να μην της επιτρέπει να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα.

Μία δύσκολη απόφαση που έρχεται μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο τους τελευταίους μήνες.

Για να διαφυλάξουμε την ιστορία και το όνομά μας και γιατί όπως ξέρουμε όλοι στην επαρχία οι ομάδες τα πληρώνουν όλα πολύ ακριβά (και χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία και τους φορείς αυτής) σταματάμε εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά πού έπαιξαν τόσα χρόνια για την ΥΡΤΑΚΙΝΑ μας, τους προπονητές και τους φιλάθλους μας.

Τον Δήμο Καντάνου Σελίνου και την Περιφέρεια Κρήτης για την σημαντική βοήθεια στο θέμα τού γηπέδου.

Και τέλος τούς χορηγούς μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. 

Λυπόμαστε για τα παιδιά της περιοχής μας γιατί ή ομάδα μας τους έδινε την ευκαιρία να αθλούνται σε ένα γήπεδο στολίδι για τα Χανιά!

Ας ελπίσουμε να είναι μία μικρή παρένθεση στην ιστορία της ΥΡΤΑΚΙΝΑΣ.

Σάς ευχαριστούμε.

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad