Υψωσαν το ανάστημά τους οι Κρήτες στο πανελλήνιο κύπελλο “Γ. Βόλαρης”

Σπορ 30 Νοεμβρίου 2022, 15:45

Με τέσσερα χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο και δύο πέμπτες θέσεις συνδύασε η 9μελής αποστολή του Α.Σ. Κρήτες τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο κύπελλο "Γ. Βόλαρης".

Kritiko Ergastiri

Η διοργάνωση διεξήχθη στο ΣΕΦ μεταξύ 26 και 28 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 1220 αθλητών από 172 σωματεία, με τους Κρήτες… να κάνουν τη διαφορά!

Ειδικότερα, στην πρώτη θέση του βάθρου βρέθηκαν οι εξής:

• Ο Βαγγέλης Κουκουράκης ύστερα από 4 φοβερούς αγώνες.

• Ο Αντώνης Φραγκιουδάκης ύστερα από 3 δυναμικούς αγώνες.

• Η Χριστίνα Βούτα ύστερα από 5 αποφασιστικούς αγώνες.

• Η Ιωάννα Πατεράκη ύστερα 4 φοβερούς αγώνες.

Ο συγκλονιστικός Λάζαρος Κουτουλάκης στην παρθενική του εμφάνιση βρέθηκε να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο ύστερα από 6 αγώνες, ενώ το χάλκινο κατέκτησε ο Στέφανος Βούτας.

Την 5η θέση ύστερα από 3 αγώνες κατέκτησαν οι Χρήστος Κοσμίδης και Ελένη Πραματιώτη, οι οποίοι θα μπορούσαν να προχωρήσουν ακόμα πιο ψηλά αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, ενώ ο Μανώλης Καρατζάς στην παρθενική του εμφάνιση κληρώθηκε με τον πρωταθλητή της κατηγορίας και αποκλείστηκε στον πρώτο του αγώνα παρότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κανταράς εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει τα εξής: «Η ομάδα διανύει γενικά πολύ καλή περίοδο… Ολα τα παιδιά έχουν ανέβει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τα οποία είναι πρωτοφανή για επαρχιακό και ειδικά νησιωτικό σωματείο. Πολλές εμπειρίες, αγωνία, χαρές, κλάματα, συγκινήσεις, πανηγυρισμοί… τούρτες και γενέθλια στις κερκίδες και γενικά έντονα συναισθήματα, κάτι που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε όλοι υγιείς, θα έχουμε ολιγοήμερη ξεκούραση και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά διότι μόνο μέσα από αυτή βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, καθώς και σε όλους τους γονείς που ήταν στην αποστολή για την συμπαράσταση και την συνεργασία τους».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά τους μεγάλους του χορηγούς ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

\

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad