Υψηλές παρουσίες στην καλοκαιρινή εκδήλωση

Δόξα Παχ. | 26 Αυγούστου 2016, 23:14

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η καλοκαιρινή εκδήλωση της Δόξας Παχιανών με τον Νίκο Ζωιδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αυλή του 16ου Δημοτικού Σχολείου και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Για μία ακόμα χρονιά δεν έλειψαν και οι… υψηλές παρουσίες από την εκδήλωση.

Το «παρών», όπως έχει κάνει και άλλες χρονιές, έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που έχει βαφτίσει την κόρη του Νίκου Ζωιδάκη και ήταν στην ίδια παρέα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και τον άλλοτε πρωταθλητή της σκοποβολής Γιώργο Σαλαβαντάκη. 

Εκπροσώπηση είχαν και οι τρεις ΠΑΕ των Χανίων, που συμμετέχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από τον Πλατανιά παρευρέθηκε ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης, συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης Γρηγόρη Κοκολαντωνάκη, που είναι αδερφός του προέδρου της Δόξας, Κώστα Κοκολαντωνάκη. Τον Κισσαμικό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης και ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης και τον Α.Ο. Χανιά τα μέλη της Διοίκησης Πρωτοδικείου Ανδρέας Φυντικάκης και Αποστόλης Κουνδουράκης.

Δυναμική παρουσία είχε και η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΧ με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Κώστα Κωνσταντινίδη, ενώ παρευρέθηκαν και αρκετοί παράγοντες από άλλα σωματεία του τοπικού.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad