Υψηλές παρουσίες στα Χανιά για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Μπάσκετ 1 Ιουλίου 2017, 18:48

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τις 15 ως τις 23 Ιουλίου.

Στα Χανιά θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του τουρνουά και όπως έγινε γνωστό τους αγώνες θα παρακολουθήσουν οι τρεις ισχυροί άνδρες της FIBA, ο πρόεδρος Οράσιο Μουρατόρε, ο γενικός γραμματέας Πάτρικ Μπάουμαν και ο πρώην γενικός γραμματέας και νυν επίτιμος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.

Η επίσημη ενημέρωση για τις αφίξεις αυτές αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών, η πρώτη του φάση του οποίου θα διεξαχθεί και στα Χανιά, η πόλη μας θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τους τρεις ισχυρούς άνδρες της FIBA, τον Γενικό Γραμματέα Πάτρικ Μπάουμαν, τον πρώην Γενικό Γραμματέα και νυν επίτιμο της FIBA Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς και τον Πρόεδρο της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε.

Η παρουσία των τριών ανδρών δίνει ξεχωριστή αίγλη στη διοργάνωση και αποδεικνύει την τεράστια σημασία που έχει για την πόλη των Χανίων συνολικά. Η φιλοξενία δύο ομίλων της πρώτης φάσης του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τα Χανιά, ώστε το δημοφιλές άθλημα του μπάσκετ να αποκτήσει την υπόσταση που του αρμόζει.

Οι “ισχυροί άνδρες της FIBA” θα έρθουν για να τιμήσουν τα Χανιά και να παρακολουθήσουν τα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά. Θα παραμείνουν στην πόλη για δύο μέρες.

 

karta antonis garden