Υποβολή προτάσεων από τους προπονητές για τα τοπικά πρωταθλήματα

Γενικά Θέματα - Τοπικό 15 Μαρτίου 2017, 11:50

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων μεταξύ των προπονητών και της διοργανώτριας αρχής ο Σύνδεσμος Προπονητών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι όποιος από τους προπονητές θέλει μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του για τη βελτίωση των πρωταθλημάτων.

Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει ενημέρωση προς τα μέλη του Συνδέσμου για τις ταυτότητες τριετίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ύστερα από την πρόσφατη συνάντηση, μεταξύ προπονητών και ΕΠΣ Χανίων, που έγινε με πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Χανίων, για θέματα γενικά του χώρου, προς βελτίωση του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, αποφασίσθηκε, όποιος από τους προπονητές επιθυμεί να κάνει προτάσεις γενικά και ειδικά για την βελτίωση των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ένωσή μας, ανδρικά , παιδικά (υποδομές), να τις υποβάλλει στον τοπικό σύνδεσμο προπονητών, μέχρι 30 Απριλίου του 2017. Στην συνέχεια ο σύνδεσμός μας αφού τις επεξεργασθεί, θα τις υποβάλλει στην Ε.Π.Σ. Χανίων, για συζήτηση.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι με ενέργειες του Συνδέσμου μας και ύστερα από παρέμβαση του φορέα των προπονητών (Πανελλήνια Ενωση Προπονητών Ποδοσφαίρου) στην ΕΠΟ, το τέλος της ταυτότητας τριετίας, που λήγει την 31/12/2018, προσαρμόζεται γι’ αυτές που εκδίδονται εντός του έτους 2017, σε 120 ευρώ και για όσες εκδοθούν το έτος 2018, σε 60 ευρώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ Μ. ΑΝΘΟΥΣΗΣ Δ.

 

Rabona ad