Υποβιβάστηκε η ιστορική Ασπίδα

Ροδωπού Ασπίδα | 29 Απριλίου 2017, 20:57

Στη Β’ ΕΠΣ Χανίων θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά η ιστορική Ασπίδα. Η ομάδα του Ναυστάθμου χάνοντας το παιχνίδι από τα Ροδωπού με το τελικό σκορ 2-0 αποχαιρετά μετά από 11 συνεχόμενα χρόνια την Α’ κατηγορία, καθώς υποβιβάζεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η Ασπίδα θα παρέμενε “ζωντανή” ενώ ειδικότερα εφόσον κέρδιζε τα Ροδωπού θα τα ξεπερνούσε στη βαθμολογία. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο β’ μέρος να σκοράρουν τα δύο τους τέρματα, φτάνοντας έτσι στη νίκη με 2-0. Ειδικότερα, το 0-1 σημειώθηκε στο 70’ από ένα πολύ ωραίο ψαλίδι του Ανδρέα Παπαδημητρίου, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ στο 78’ από το σουτ, αυτή τη φορά από τον Ρουστέμι.

Η Ασπίδα κλείνει έτσι τον κύκλο της στην Α’ κατηγορία και από τη νέα σεζόν θα μετέχει στη Β’, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Από την άλλη μια τελευταία ελπίδα -με ελάχιστες πάντως πιθανότητες- υπάρχει και συγκεκριμένα εφόσον η ΑΕ Κυδωνίας χάσει την τελευταία αγωνιστική για τον όμιλο τίτλου στο Βάμο από την Κορωνίδα. Τότε, η ομάδα του Ναυστάθμου, θα εμπλακεί σε πλέι άουτ με ΑΕ Κυδωνίας.

Ασπίδα (Αποστόλης Τζόκας): Καμπάκης, Κυρμιτσής, Αρβανίτης, Καβάθι, Μυκωνιάτης, Ρουσκέτος, Λέκας, Παπαδάκης (75’ Γκαβογιαννάκης), Μπουλής, Βαζούρας (60’ Καταλίν), Καραθανάσης Κ. (88’ Σταυρουλάκης)

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκκινάκης, Βασίλεβ Β., Μακράκης, Καλογεράκης, Τόμα, Ρουστέμι, Παπαδάκης (65’ Καρατζάς), Τσαβαρής, Παπαδημητρίου Ανδρ., Γιανναράκης (83’ Λιοδάκης), Μαναρώλης (85’ Παπαδημητρίου Γ.).

Φωτογραφία από Χανιώτικα Νέα

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250