Υπόθεση για δύο ο τίτλος;

Super League 2 7 Απριλίου 2024, 20:49

Η ανέλπιστη εν πολλοίς ισοπαλία για τον Ιωνικό φέρνει Χανιά και Καλλιθέα ν’ αποκτούν μεγάλο προβάδισμα ώστε ένας εκ των δύο να κερδίσει το μοναδικό εισιτήριο για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Corgress Stagakis

Η βαθμολογία βρίσκει αυτή τη στιγμή τα Χανιά να είναι πάντα στην 1η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας την ευκαιρία μάλιστα να φτάσουν τους 31 εφόσον κερδίσουν το καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στην Ηλιούπολη, με την Καλλιθέα αυτή την αγωνιστική να κάνει το ρεπό της.

Οπως όλα δείχνουν η κούρσα γίνεται για δύο και δη για τα μεγάλα φαβορί που θεωρούνταν εδώ και καιρό και δεν είναι άλλα από τα Χανιά και την Καλλιθέα. Μένει να φανεί πώς θα ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική των πλέι οφ, η οποία επέφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Νίκαια με τον Ιωνικό να μην καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα, μένοντας στο 0-0.

Maladakis
Votani
pallas""

Rabona ad