Υποψήφιος στον δήμο Κισσάμου ο Γ. Πατεράκης της Θύελλας Καλ.

Θύελλα Καλαθενών | 6 Σεπτεμβρίου 2023, 13:26

Πυκνώνουν οι υποψηφιότητες από το χώρο του αθλητισμού που κατεβαίνουν στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Oinolatris

Στον δήμο Κισσάμου, ο επί σειρά ετών διοικητικός παράγοντας στην Θύελλα Καλαθενών, Γιώργος Πατεράκης, διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του, κατεβαίνοντας με το συνδυασμό “Κίσσαμος από την αρχή”, με υποψήφιο δήμαρχο Κισσάμου τον Μιχάλη Θεοδωρογλάκη.

Ο Γιώργος Πατεράκης είναι στην ομάδα της Θύελλας από το 2009. Μέχρι το 2012 διετέλεσε χρέη γενικού αρχηγού στο σωματείο και από τότε συνεχίζει ως γενικός γραμματέας στο ΔΣ, έχοντας επιδείξει ένα σπουδαίο έργο από την πλευρά του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές, προσδοκώντας οι συμπολίτες του να τον στηρίξουν, καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κισσάμου.

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad