Υποψήφιο το Στάδιο για τις προπονήσεις των Χανίων

Χανιά | 7 Νοεμβρίου 2022, 15:48

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για την ομάδα των Χανίων στο γήπεδο Περιβολίων. Πιθανός νέος χώρος προπόνησης προκύπτει να είναι το Εθνικό στάδιο Χανίων!

/Bella Pizza

Οπως ήταν προγραμματισμένο εδώ και μέρες, το γήπεδο Περιβολίων κλείνει για τις επόμενες (μίνιμουμ…) τρεις εβδομάδες έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η επισπορά στον αγωνιστικό χώρο ούτως ώστε να είναι έτοιμο για το παιχνίδι με την Καλαμάτα (την 4η αγωνιστική).

Τα Χανιά προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο γήπεδο Περιβολίων τη Δευτέρα το πρωί, κάνοντας το απαραίτητο ξεμούδιασμα μετά το παιχνίδι που έδωσαν απέναντι στην Παναχαϊκή.

Τα Χανιά βρίσκονται σε αναμονή για το χώρο που θα χρησιμοποιούν τουλάχιστον για την εβδομάδα αυτή που έχει ξεκινήσει, με το Εθνικό στάδιο να προκύπτει πως είναι ανάμεσα στα υποψήφια όπως αποδεικνύεται ώστε να φιλοξενούνται εκεί οι προπονήσεις! Για το θέμα αυτό θα προκύψουν εξελίξεις κατά πάσα πιθανότητα μέσα στη μέρα. Αν μη τι άλλο πάντως εφόσον γίνει αυτό θα πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, παρ’ όλα αυτά το επόμενο διάστημα ο κύριος όγκος των προπονήσεων για τα Χανιά θα φιλοξενείται στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς.

Σε ό,τι αφορά τα Περβόλια, υπενθυμίζεται ότι κλείνουν με την ευκαιρία ότι ακολουθεί ρεπό, αλλά και πως το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής είναι εκτός έδρας με την Επισκοπή.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad