Υποψήφιο (και) το Παγκρήτιο για τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδος | 23 Μαρτίου 2017, 19:11

ΟΑΚΑ, Παγκρήτιο, Παμπελοποννησιακό, Καυτανζόγλειο και AEL FC Arena τα υποψήφια γήπεδα να φιλοξενήσουν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν έχει καταλήξει ακόμη η ΕΠΟ για την έδρα διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος. Πρώτη επιλογή είναι το Ολυμπιακό στάδιο.

Όμως σε περίπτωση που προκριθεί η ΑΕΚ (στον τελικό) το ΟΑΚΑ αποκλείεται αυτομάτως καθώς ο τελικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερη (για τους δύο φιναλίστ) έδρα.

Εξετάζονται και οι περιπτώσεις του Παγκρητίου, του Παμπελοποννησιακού, του Καυτανζογλείου και του AEL FC Arena. Η σχετική ενημέρωση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής ειδικών της ΕΠΟ, η οποία θα επισκεφθεί όλα τα υποψήφια για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος γήπεδα και θα διαπιστώσει εάν πληρούν το σύνολο των προϋποθέσεων για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Τα γήπεδα που θα εξετασθούν είναι το Παμπελοποννησιακό, το Παγκρήτιο, το Καυτανζόγλειο, το AEL FC Arena, ενώ στα υποψήφια για τη διοργάνωση του τελικού βρίσκεται και το ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση αποφασίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διοργανωθεί σε ουδέτερη για τους δύο φιναλίστ έδρα.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad