Υποψήφια για το νέο ΔΣ της ΕΟΠ η Ηρώ Μηλάκη

Ποδηλασία | 16 Μαρ 2021, 20:04

Θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, περιμένει την Ηρώ Μηλάκη.

Η Ρεθυμνιώτισσα πρωταθλήτρια θα αναλάβει τον ρόλο της εκπροσώπησης των αθλητών στο νέο ΔΣ της ομοσπονδίας. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να εκλεγεί πρόεδρος ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος αιτιολόγησε την απόφασή του:

«Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι

Ενόψει της επικείμενης ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο. Ποδηλασίας και σε υλοποίηση της σχετικής διάταξης του Ν.4726/20, επιθυμώ να ανακοινώσω στην ποδηλατική οικογένεια της χώρας μας την πρόταση μου για την πρώτη συμμετοχή εκπροσώπου των αθλητών στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π., στην περίπτωση που όλοι εσείς στηρίξετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας την εκλογή μου στην Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή, καθώς και ικανοποίηση για την αποδοχή από την ίδια της πρόσκλησής μου για την επόμενη ημέρα του αθλήματος μας, προτείνω την κα Ηρώ Μηλάκη.

Γεννημένη στην Κρήτη, η Ηρώ, στα 29 της χρόνια, είναι η κορυφαία αθλήτρια της Ποδηλασίας τα τελευταία χρόνια. Έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος 17 φορές και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κατετάγη 7η στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018.

Διακρίνεται για την πολυσχιδή της παρουσία και προσφορά στο άθλημα, καθώς έχει συμμετάσχει και σε δύο Παραολυμπιακούς Αγώνες, στην κατηγορία τάντεμ γυναικών, ως πιλότος, κι έχει καταλάβει την 6η θέση στο Ρίο 2016 και το Λονδίνο 2012.

Είναι επίσης πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου και μιλάει άριστα Αγγλικά. Η παρουσία της στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π., παράλληλα με την αθλητική της δραστηριότητα, περιποιεί ξεχωριστή τιμή για όλα τα μέλη της Διοίκησης και περιμένουμε την “ηχηρή φωνή” και την παραγωγική συνεργασία από την εκπρόσωπο των Αθλητών μας, προκειμένου να χτίσουμε μαζί το “αύριο” της Ποδηλασίας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος για την Ε.Ο.Π.
Βασίλης Διαμαντόπουλος»

Την απόφαση (και την επιλογή) του Διαμαντόπουλου χαιρετίζει ο σύλλογος της Μηλάκη (Άτλας Ρεθύμνου), ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά: «άξια για την θέση στο ΔΣ της ΕΟΠ η αθλήτρια μας Ηρώ Μηλάκη».

Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 21 Μαρτίου 2021.

karta antonis garden

Rabona ad