Υπομονή, υπομονή και ξανά… υπομονή

Χανιά | 14 Ιανουαρίου 2021, 17:02

Αυτό που συμβαίνει με τα Χανιά δεν έχει προηγούμενο από τον Μάρτιο και έπειτα, με τις αντοχές και την υπομονή όλων στην ομάδα να δοκιμάζονται κοντά στον έναν χρόνο.

Το… μαρτύριο για τη χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε τον Μάρτιο όταν – και ενώ έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση και ικανή να κυνηγήσει έως το τέλος τον στόχο της ανόδου –  αναγκάστηκε με μία σειρά από αποφάσεις, που “έτρεξαν” αρκετούς μήνες μέχρι την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος να αποχαιρετήσει τα όποια όνειρα για άνοδο, αφού ούτε οι “υποσχέσεις” για αναδιάρθρωση πήραν τελικά “σάρκα και οστά”.

Ακόμα και έτσι τα Χανιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για ανασύνταξη και για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα συνεχίσει την προσπάθεια για άνοδο στο νέο πρωτάθλημα. Με την κατάλληλη δυνατή στελέχωση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τα Χανιά έβαλαν “μπρος τις μηχανές” για την εκκίνηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση στα φιλικά παιχνίδια του Οκτωβρίου αλλά και στην υποτιθέμενη τότε “πρόβα τζενεράλε” με τον ΟΦΙ την 1η Νοεμβρίου. Ούτε τότε όμως ήρθε η ώρα της εκκίνησης, ακολούθησε το δεύτερο lockdown, το “πάγωμα” των ομαδικών προπονήσεων για να φτάσουμε πλέον στο νέο έτος και στην απόφαση για τη σέντρα στις 16-17 Ιανουαρίου.

Αφού έχουν παλέψει όλο αυτό το διάστημα άπαντες να παραμείνουν σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και με την ανυπομονησία για την πρεμιέρα με τη Δόξα Δράμας να είναι μεγάλη, έρχεται και η επόμενη δοκιμασία, με την αναβολή του αγώνα και το… ξενέρωμα για μία ακόμη αναβολή.

Οσκαρ υπομονής διεκδικούν πλέον στη χανιώτικη ομάδα, που έχει αναπροσαρμόσει τόσες πολλές φορές τα πλάνα της από τον Μάρτιο και μετά σε σημείο να έχει χαθεί το μέτρημα. Υπομονή λοιπόν (ξανά) και πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου, αντί για τις 16, με το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό…

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania