Υπομνήματα στην ΕΠΟ από Γαλατά και Ατρόμητο για το 14-14

Γ' ΕΠΣΧ 11 Ιουλίου 2022, 18:16

Μία ακόμα υπόθεση για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, η οποία μάλιστα έλαβε πανελλήνια διάσταση, έφτασε στην ΕΠΟ (Πειθαρχική Επιτροπή). Ο λόγος για το… αλησμόνητο 14-14 που είχε καταγραφεί λίγο πριν πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας μεταξύ ΑΟ Γαλατά-Ατρομήτου Μάλεμε.

Oinolatris

Οπως είναι γνωστό, μετά την ανάδειξη για το τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι από το athlitiko, το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση κι έτσι, όπως αποδεικνύεται, δεν άργησε να φτάσει στο αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η πληροφόρηση αναφέρει πως τόσο οι ομάδες του Γαλατά, όσο και του Ατρομήτου Μάλεμε έχουν αποστείλει υπομνήματα προς την Πειθαρχική Επιτροπή προκειμένου να δώσουν ουσιαστικά εξηγήσεις γι’ αυτό που συνέβη και προφανώς για τη διάσταση που έλαβε το σκορ σε εκείνο το παιχνίδι, το οποίο υπενθυμίζεται πως είχε διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου.

Καλό είναι να σημειωθεί πως η ΕΠΣΧ δεν επέδειξε την ίδια κινητικότητα, μην κάνοντας κάποια κλήση προς στις δύο ομάδες για απολογία. Αντίθετα έδειξε αντανακλαστικά σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως συνέβη με την ομάδα του Ασπαλάθου, καλώντας σε απολογία το σωματείο για τη θέση που πήρε. Ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με τη “μαμά” ΕΠΟ όπου μένει να φανεί και πώς θα το κλείσει το θέμα και αν ειδικότερα θ’ αποφασιστεί να υπάρξει τιμωρία για τις δύο ομάδες…

Με την ευκαιρία, υπενθυμίζεται πως ειδικότερα φέτος τα δικαστικά όργανα (Επιτροπή Εφέσεων) της ΕΠΟ… απασχολήθηκαν αρκετά με υποθέσεις που αφορούν το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται:

• Δικαιώθηκε ο Κουμπές και ο υπεύθυνος του σωματείου Φραγκιός Ροκάκης που είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα από την Π.Ε. της ΕΠΣΧ.

• Δικαιώθηκε επίσης ο Κώστας Γύπαρης μετά την προσφυγή που κατέθεσε λόγω της τιμωρίας του για την γνωστή υπόθεση με το παιχνίδι για τα Κ14 ανάμεσα σε Καλτσέτο-Ακαδ. Νέας Κυδωνίας.

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania

Rabona ad