Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση της Μοναχής Ελιάς

Χανιά | 21 Ιουλίου 2021, 16:26

Το… πολυπαθές προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς φαίνεται να μπαίνει σε μια σειρά ώστε να αποτελέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο.

/Bella Pizza

Επειτα από αρκετές προσπάθειες από την ΠΑΕ Χανιά την Τετάρτη (21/07) υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη των έργων αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου, με την ένωση δυνάμεων από την πλευρά της ομάδας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι με την προηγούμενη δημοτική αρχή είχε υπογραφεί το Master Plan για τη Μοναχή Ελιά που δεν προχώρησε τελικά όσα άμεσα είχε προβλεφθεί, αλλά πλέον η αναβάθμιση του προπονητικού που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Χανιά είναι θέμα χρόνου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη των έργων αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου της Μοναχής Ελιάς, το οποίο ανήκει στο Δήμο Χανίων, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα  250.000 ευρώ, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη.

Ο τελευταίος δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Αθλητισμός απαιτεί υποδομές και ενότητα για να εξασφαλίσει μέλλον & νίκες στα Χανιά μας. Η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου της “Μοναχής Ελιάς” σήμερα ξεκίνησε γιατί ενώσαμε δυνάμεις.

Μετά από αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμαρχο των Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και τη Δημοτική Αρχή της πόλης, στην οποία ανήκει το αθλητικό κέντρο, δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη μελέτη ώστε ο Αθλητισμός των Χανίων να αποκτήσει ένα αξιόλογο προπονητικό κέντρο για την ανάπτυξή του. Εκεί, και τα Χανιά, η ομάδα του τόπου μας, θα μπορεί πλέον να προπονείται σε κατάλληλες συνθήκες και υποδομές για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, και ο Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης, με συνέπεια δίπλα στην Αθλητική Οικογένεια, ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά την κατασκευή του σημαντικού έργου, το οποίο ξεκινάει να υλοποιείται μετά και τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Εμείς στην ΠΑΕ Χανιά, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο “Πάθος που Αξίζει” να δουλεύουμε με έμφαση στα παιδιά, μέσω των δυναμικών μας Ακαδημιών, ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο Αύριο για τον τόπο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μαζική συμμετοχή στο 1ο Camp που διοργανώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο και πάλι με την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συγκέντρωσε 160 παιδιά από όλη την Περιφερειακή μας Ενότητα».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad