Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Δημούτσος

Πλατανιάς | 30 Αυγούστου 2017, 10:36

Ποδοσφαιριστής του Πλατανιά μπορεί να θεωρείται ο Ελίνι Δημούτσος. Ο 29χρονος μέσος αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά την Πέμπτη, οπότε και θα περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Δημούτσος δέχτηκε πριν μερικές μέρες κρούση από τον Πλατανιά προκειμένου να φορέσει τα “ερυθρόλευκα”, με τον ίδιο να ζητά μια διορία λίγων ημερών. Στη συνέχεια αφού το σκέφτηκε, έδωσε τη συγκατάθεσή του κι έτσι απομένουν μονάχα τα τυπικά για να φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά. Στην ουσία έχει συμφωνήσει και ειδικότερα την Πέμπτη -τελευταία μέρα των μεταγραφών- θα βρίσκεται στα Χανιά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Δημούτσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για το ποιος παίκτης είναι. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Αστέρα Τρίπολης και προηγουμένως στον Ατρόμητο, όπου συνεργάστηκε εξάλλου με τον Γιώργο Παράσχο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Σούπερ Λιγκ μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 211 συμμετοχές και 7 γκολ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad