Υποδέχεται το Ρέθυμνο το Σάββατο στα Χανιά

Υγρός στίβος 17 Ιουνίου 2016, 13:55

Επιστροφή στη… δράση για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES ο οποίος στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου θα υποδεχθεί τον Ν.Ο. Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο Χανίων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στον Ομιλο Ανόδου για την Α1 και τα ματς που απομένουν αποτελούν ουσιαστικά πρόβα για την καθοριστική φάση του πρωταθλήματος η οποία ακολουθεί. Ο τεχνικός του ΝΟΧ αντιμετωπίζει πάντως αρκετά προβλήματα (Βιζυράκης, Μάλης, Κοκονάς) και στον αντίποδα -σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό- θα μπορεί να υπολογίζει στον Κατσουλάκη.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας με το Ρέθυμνο είναι ο δεύτερος μετά από αυτόν απέναντι στον Πανιώνιο που θα έχει ως έδρα τη φυσική έδρα του ΝΟΧ, το Κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μητράκης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Φύταλης, Μπαριωτάκης, Μαραγκουδάκης, Μυγιάκης, Κατσουλάκης, Μπιτσάκης, Βολτυράκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης, Πατρικάκης.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Σάββατο (18/6)
14:00 Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Ν.Ο. Ρεθύμνου
15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός

Η βαθμολογία (Σε 7 αγων.)
1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 15
2. Πανιώνιος 12
3. Ιωνικός 9
4. ΟΦΗ 6
5. Ν.Ο. Ρεθύμνου 0

karta antonis garden

Rabona ad