Υπό το βλέμμα Παράσχου, 1-1 η Κ20 με ΠΑΣ Γιάννινα

Πλατανιάς | 26 Μαρτίου 2017, 22:43

Υπό το βλέμμα του Γιώργου Παράσχου που έδωσε το παρών στο γήπεδο του Αλικιανού παρακολουθώντας το παιχνίδι, η Κ20 Πλατανιά έμεινε στην ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το αποτέλεσμα είναι μη αναμενόμενο, με δεδομένο ότι ο Πλατανιάς είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από τον ΠΑΣ που είναι προτελευταίος στη βαθμολογία. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται στο 28ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ι. Ψαρρά και κεφαλιά του Μαυροπάνου, αλλά στην επανάληψη η χανιώτικη ομάδα έφτασε στο 1-1 και συγκεκριμένα στο 50′ με τον Ουές.

Ο Πλατανιάς άσκησε πίεση σε όλο το 90λεπτο και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Η πιο μεγάλη είναι σίγουρα αυτή, με την προσπάθεια του Φούφλια να σταματά στο δοκάρι.

Σημειώνεται ότι για τον ΠΑΣ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μασούρας.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρόλης): Κασωτάκης, Ουές, Ρουσάκης (82′ Λέκας), Βασιλάκης (63′ Μαθιουδάκης), Φούφλια, Λάμτσε, Ζίκο, Παπανικολάου, Σκουλουδάκης, Καμπόσος, Παπαδάκης (59′ Μοτσουλιάκ)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγελής): Κολιοφούκας, Ψαρράς Ν., Κιτσάκης, Ζήκος, Μαυροπάνος, Λαμπίρης, Αλεξίου (83′ Λιάσος), Μασούρας, Γκλεγκλές (85′ Σιχλιμοίρης), Ψαρράς Ι., Μούτσιος.

Estrella