Υπό τις οδηγίες του Γκάτζιου η προπόνηση

Χανιά | 23 Φεβρουαρίου 2017, 21:57

Υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Γκάτζιου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση την Πέμπτη για τον Α.Ο. Χανιά που προσπαθεί να γυρίσει σελίδα μετά τα τελευταία γεγονότα και την αποχώρηση του Σάκη Παπαβασιλείου.

planakis

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του 40χρονου τεχνικού προπόνησε τους παίκτες οι οποίοι ακολούθησαν συγκεκριμένα ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα -όσοι δεν αγωνίστηκαν στην Καλλιθέα- ενώ αυτοί που έπαιξαν υποβλήθηκαν σε χαλάρωμα.

Το θετικό για τον ΑΟΧ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μετά τον αγώνα που έδωσε στο Ελ Πάσο και αυτή τη στιγμή το βάρος αρχίζει να στρέφεται στο νέο ματς που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, το οποίο όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ώρες, θα πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιος θα είναι ο υπεύθυνος στην τεχνική ηγεσία σε αυτό το παιχνίδι και όπου θα μπορούσε να είναι ακόμα και ο νέος τεχνικός, που σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες της ομάδας του Α.Ο. Χανιά, θ’ ανακοινωθεί την Παρασκευή. Σε άλλη περίπτωση, την ομάδα θα “κατεβάσει” ο Γκάτζιος. 

karta antonis garden
/psiloritischania