Υπήρξε ή δεν υπήρξε επενδυτής;

Πλατανιάς | 22 Σεπτεμβρίου 2020, 17:10

Το ερώτημα εάν υπήρξε τελικά ή δεν υπήρξε επενδυτής, ο οποίος πραγματικά να ενδιαφέρθηκε και να είχε διάθεση να εμπλακεί με τα διοικητικά του Πλατανιά έρχεται αυτή τη στιγμή να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μέχρι στιγμής, το φως της δημοσιότητας βλέπουν πολλά και διάφορα για ό,τι ενδεχομένως μπορεί να έγινε τις κρίσιμες ημέρες που πέρασαν και μέχρι να φτάσει η στιγμή που έληγε η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται αυτή τη στιγμή είναι, υπήρξε τελικά ή δεν υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον για την μεταβίβαση της ΠΑΕ; Ο Μανώλης Μαθιουλάκης ήταν θετικός, είχε διάθεση στο ενδεχόμενο να παραδώσει την ΠΑΕ ή κατά βάθος ήταν κάτι που δεν αποτελούσε την προτεραιότητα του, βάζοντας εμπόδια και τρικλοποδιές;

Πολλά τα ερωτήματα, απαντήσεις ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν. Και δη, απαντήσεις από τους “αρμοδίους”. Σημασία άλλωστε δεν έχει τι λέγεται ή τι ψιθυρίζεται στα καφενεία, αλλά τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Μέχρι στιγμής, ένα όνομα υπάρχει δεδομένα στο προσκήνιο και αυτό αφορά τον Απόστολο Πετράκη ο οποίος βρέθηκε σε διαβουλεύσεις με τον Μαν. Μαθιουλάκη, αλλά οι συζητήσεις δεν απέφεραν αποτέλεσμα. Από ‘κει και πέρα, δύο ατζέντηδες (μάνατζερ) βρέθηκαν στα Χανιά και συζήτησαν επίσης με τον κ. Μαθιουλάκη σχετικά με την αγορά της ΠΑΕ. Αυτοί είναι οι κ.κ. Βελαλόπουλος και Γαρδικιώτης, οι οποίοι όπως σημειώνει και ο ίδιος ο Μαν. Μαθιουλάκης δεν του γνωστοποίησαν ποτέ ποιοι είναι οι τρεις επενδυτές που εκπροσωπούσαν και ήθελαν να εμπλακούν στην ΠΑΕ. Ακούγεται επίσης μια περίπτωση από Ιταλούς που ενδιαφέρθηκε, αλλά και για Κύπριους!

Η ουσία είναι ότι καμία περίπτωση δεν καρποφόρησε όπως απεδείχθη και αυτό αυτή τη στιγμή “στοιχίζει” στην ομάδα του Πλατανιά τη συμμετοχή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά τη μη δήλωση συμμετοχής του και στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Πιάνοντας το ζήτημα από τη σοβαρή του διάσταση, το πιο φρόνιμο θα ήταν αυτός ή αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και πραγματικά ήθελαν να επενδύσουν στον Πλατανιά να βγουν με ονοματεπώνυμο και να δηλώσουν το τι συνέβη. Να πουν με στοιχεία ό,τι έγινε. Οπως και ο ίδιος ο Μαθιουλάκης θα μπορούσε να είναι αυτός που θα έλυνε το γρίφο για το τι τελικά συνέβη τις τελευταίες ημέρες και τα πράγματα κατέληξαν σε αυτό το τραγικό σημείο. Να βγει ο ίδιος και να πει τι ακριβώς συνέβη.

Να βγει όμως κάποιος να μιλήσει… Δημόσια και να τοποθετηθεί γι’ αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα με σεβασμό πάνω απ’ όλα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ο οποίος βλέπει μια προσπάθεια ετών να έχει χαντακώσει και ο Πλατανιάς να επιστρέφει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μάκης Καρτσωνάκης

Estrella