Υπέβαλε την παραίτησή του ο Ντενεκετζής

Πανακρωτηριακός | 8 Ιουλίου 2017, 16:34

Ένας "πιστός στρατιώτης" του Πανακρωτηριακού, που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορα πόστα (παίκτης, παράγοντας, προπονητής), ο Γιώργος Ντενεκετζής, με γραπτή του δήλωση γνωστοποίησε την παραίτησή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως αναφέρει για επαγγελματικούς λόγους δεν συνεχίζει ως Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού καθώς και ως γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Μετά από μια «γεμάτη» ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές δραστηριότητες και ευχάριστες εμπειρίες, ανακοινώνω την παραίτησή μου, για επαγγελματικούς λόγους, από Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανακρωτηριακού, καθώς και από Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας. Οφείλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού και ιδιαίτερα τον κ. Μανώλη Σβουράκη, τον προπονητή της ανδρικής ομάδας και τους υπόλοιπους προπονητές της Ακαδημίας, για την άψογη συνεργασία μας. Επίσης τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και πάνω απ’ όλα, τα ίδια τα παιδιά που μου επέτρεψαν να βάλω ένα λιθαράκι στην αθλητική τους διαπαιδαγώγηση. Φυσικά θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα στον Πανακρωτηριακό και να στηρίζω τις προσπάθειες του για ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον

 

Mikel Chania Delivery