«Υπερβολικά όσα λέγονται για Παράσχο»

Πλατανιάς | 30 Μαρτίου 2016, 18:28

Ως "υπερβολικό" χαρακτηρίζουν πηγές μέσα από τον Πλατανιά το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL και το οποίο αναπαρήγαγε το sport24, με χαρακτηριστικό τίτλο "Εμπλοκή στις συζητήσεις Πλατανιά με Παράσχο".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του athlitiko, το δημοσίευμα έχει δόσεις υπερβολής και δεν απηχεί απόλυτα στην πραγματικότητα. Ναι μεν, από πληροφορίες δικές μας, γίνεται γνωστό ότι υπάρχει μια ανησυχία ευρύτερα στις τάξεις της ομάδας για τα οικονομικά θέματα και εξάλλου αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική λόγω της επικείμενης αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ και της αδειοδότησης της ομάδας, αλλά δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον ο Παράσχος είναι για παράδειγμα σκεφτικός και μεταξύ άλλων περνάει από το μυαλό του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο 63χρονος ασφαλώς και ενδιαφέρεται για το τι θα γίνει στον Πλατανιά και το πώς θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα θέματα που επείγουν από εδώ και στο εξής. Το νεότερο πάντως στοιχείο στο όλο θέμα έχει να κάνει, σύμφωνα με την ίδια πηγή από τον Πλατανιά ότι ειδικότερα η Τετάρτη (30/3) ήταν μια “καλή μέρα” για την ομάδα, χωρίς να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παράσχος -και όχι μόνο- περιμένει στην πράξη να δει εξελίξεις που θα πιστοποιήσουν μεταξύ άλλων τις προθέσεις της διοίκησης αφενός για να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αφετέρου για να μπουν γερά θεμέλια για την επόμενη.

Το ρεπορτάζ στο sport24 έχει ως εξής:

«Ο Γιώργος Παράσχος παρουσιάζεται επιφυλακτικός από τις οφειλές της διοίκησης του Πλατανιά σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και άλλους υπαλλήλους της ομάδας και δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την παραμονή του.

Αν και φαινόταν ότι η παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Πλατανιά τη νέα σεζόν ήταν διαδικαστική υπόθεση και πως οι δυο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε νέα συμφωνία, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι επιφυλακτικός από τις οφειλές της διοίκησης σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και άλλους υπαλλήλους της ομάδας και για το λόγο αυτό δεν έχει πάρει την απόφαση να δώσει τα χέρια με τους Χανιώτες.

Σύμφωνα με το “Goal”, οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να τον καθησυχάσουν, αναφέροντας πως επίκειται ΑΜΚ και με τα χρήματα αυτά θα καλυφθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Μαθιουλάκη, είναι πολύ καλές, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, όμως έχει μείνει μόνος του όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και εκεί υπάρχουν δυσκολίες.

Πάντως, αν διευθετηθούν τα όποια οικονομικής φύσεως ζητήματα που υπάρχουν, δεν θα έχει θέμα να παραμείνει στον Πλατανιά. Όμως, την δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι στον “αέρα” και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, ακόμα και το “διαζύγιο”».

Estrella