Υπερηφάνεια του ΟΦΗ για την κλήση της Πατερνά

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 12 Σεπτεμβρίου 2023, 20:44

Ως «μεγάλη τιμή» για τον σύλλογο και την αθλήτρια χαρακτήρισε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ την κλήση της Μαρίας Πατερνά στην Εθνική Γυναικών για τους δύο πρώτους αγώνες στο UEFA Women’s Nations League!

Έντονο είναι το στοιχείο από την Κρήτη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών μετά τις κλήσεις που υπήρξαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέξανδρο Κατηκαρίδη.

“Πέντε” από την Κρήτη στην Εθνική γυναικών

Είναι η πέμπτη ποδοσφαιρίστρια του ΟΦΗ που καλείται στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα μετά την Κωνιωτάκη στη Εθνική Κορασίδων και τις Κουκουλάκη, Αεράκη (Εθνική Νεανίδων).

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Μεγάλη τιμή, για τον ΟΦΗ, αλλά και για την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Μαρία Πατερνά.

Η αμυντικός (δεξί μπάκ) της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, κλήθηκε να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα γυναικών, σε επίσημους αγώνες για το UEFA Women’s Nations League 23/24.

Η Εθνική ομάδα, θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη της Πολωνίας, στις 22/09/23 στην Αθήνα και της Σερβίας, στις 26/09/23 στην πόλη Stara Pazova το διάστημα από 18-27/09/23.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει τη Μαρία Πατερνά και της εύχεται καλές επιτυχίες με την Εθνική ομάδα.

Η Πατερνά, είναι η τέταρτη αθλήτρια του ΟΦΗ που θα αγωνιστεί με τα Εθνικά συγκροτήματα αυτήν την εποχή.

Είχαν προηγηθεί οι κλήσεις της Παρασκευής Κωνιωτάκη (Εθνική Κορασίδων), Αγγελικής Κουκουλάκη, Ροδάνθης Αεράκη (Εθνική Νεανίδων).»

Estrella
Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant
ELA Taverna
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad