Υπερηφάνεια της ΡΕΑ για Μανουκαράκη

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 17 Μαρτίου 2023, 22:16

Η τερματοφύλακας Ειρήνη Μανουκαράκη κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Νεανίδων και η ομάδα της (ΡΕΑ) εκφράζει την υπερηφάνεια της.

Τρία κορίτσια από τις Κρητικές ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών βρίσκονται ξανά στις επιλογές του Γιώργου Παπακώστα για τους αγώνες του 2ου γύρου της League Α της Εθνικής Νεανίδων.

Με κρητικές παρουσίες η Εθνική Νεανίδων

Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Στην Εθνική Νεανίδων κλήθηκε η Ρεθυμνιώτισσα τερματοφύλακας της Ρ.Ε.Α., Ειρήνη Μανουκαράκη, σε μία ακόμα συμμετοχή της σε τμήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πρώτη φορά στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (Νεανίδων).

Η 16χρονη παίκτρια μας θα αποτελέσει μέλος της αποστολής στην Ιταλία το διάστημα 3-12 Απριλίου. Την περίοδο, δηλαδή, που θα διεξαχθεί ο β’ γύρος των προκριματικών για το πρωτάθλημα Κ19 της UEFA, αντιμετωπίζοντας την “οικοδέσποινα” Ιταλία, την Αυστρία και την Βοσνία στον 6ο Όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. θέλει να συγχαρεί ξανά την Ειρήνη Μανουκαράκη, η οποία βλέπει συνεχώς να δρέπει τους καρπούς των κόπων της. Ρηνιώ μας κάνεις χαρούμενους και περήφανους να σε βλέπουμε να φοράς το εθνόσημο! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad