Υπερηφάνεια Ρεθύμνου για τον 17χρονο Γκιουλέα

Μπάσκετ 21 Νοεμβρίου 2022, 19:43

Ενας αθλητής του Ρεθύμνου πήρε μέρος σε τουρνουά όπου αγωνίστηκε με την ομάδα των Rising Stars South. Αυτός είναι ο Σωτήρης Γκιουλέας.

KTEO Κρήτης

Ο 17χρονος μπασκεμπολίστας με ύψος 2.08 ήταν στην ομάδα την οποία απαρτίζουν κορυφαίοι παίκτες στην ηλικία του και όπου προπονητές είναι οι Βαγγέλης Μάγειρας, Γιάννης Καλαμπόκης και Δημήτρης Δανιήλ.

Ειδικότερα τα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε ήταν αυτά απέναντι σε Προμήθεα και Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις του. Μάλιστα ο Γκιουλέας κλήθηκε εκ νέου σε κλιμάκιο της ΕΟΚ για προπονήσεις που θα διεξαχθούν στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή (25/11).

Η αναφορά που κάνει το Ρέθυμνο είναι η εξής

ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ BC ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΙΟΥΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ RISING STARS ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚ

Ο φέρελπις Ρεθυμνιώτης μπασκετμπολίστας της ομάδας μας, Σωτήρης Γκιουλέας, συνεχίζει να εξελίσσεται και να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του ανάμεσα στους κορυφαίους της ηλικίας του.

Ο 17χρονος (γεν. 2005) παίκτης μας, ύψους 2.08μ., συμμετείχε με επιτυχία στο Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική και το δεύτερο μεγάλο τουρνουά του. Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος στην ομάδα Rising Stars South, η οποία αγωνίστηκε στον Άγιο Δημήτριο απέναντι σε Προμηθέα (95-94) και Κρόνο Αγ. Δημ. (97-68). Μάλιστα, σημείωσε 13 πόντους, έχοντας 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα μπλοκ στις δύο αναμετρήσεις συνολικά.

Οι διακρίσεις του, όμως, δεν σταματούν εδώ, μιας και κλήθηκε εκ νέου στο κλιμάκιο της ΕΟΚ, όπου θα συμμετάσχει στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 18.00 – 20.00.

Το Ρέθυμνο BC αισθάνεται περηφάνεια για τον νεαρό μπασκετμπολίστα, Σωτήρη Γκιουλέα, ο οποίος αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά και θέληση μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

Rabona ad