Υπέρ του ΟΦΙ η παράδοση με Προοδευτική

ΟΦΙ | 26 Νοεμβρίου 2022, 18:26

Την Προοδευτική υποδέχεται το μεσημέρι της Δευτέρας (09/10, 16:00) ο ΟΦ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με την παράδοση να είναι υπέρ του.

/Bella Pizza

Μόλις δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Ήταν η αγωνιστική περίοδος 2018-19, με τον ΟΦΙ και την Προοδευτική να αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Η Κρητική ομάδα κέρδισε και τους δύο αγώνες στο πρωτάθλημα (2-0 στο Βουζουνεράκειο και 1-0 στον Κορυδαλλό).

Αξιοσημείωτο το ότι ο τότε προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας είναι ο ο νυν της Προοδευτικής (Γιάννης Μάγγος). Το δελτίο τύπου της Λασιθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Την Προοδευτική θα υποδεχθεί την Δευτέρα στις 15:00 στο Βουζουνεράκειο ο ΟΦΙ. Δύσκολος αγώνας κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΟΦΙ.

H προϊστορία των δύο ομάδων περιορίζεται στη μεγάλη χρονιά του ΟΦΙ 2018-19 όπου πήρε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κερδίζοντας και τους δύο αγώνες κόντρα στην Προοδευτική, με 2-0 στο Βουζουνεράκειο στις 02/12/2018 και 1-0 μέσα στον Κορυδαλλό στις 24/03/2019.

Προπονητής βέβαια εκείνης της μαγικής εποχής του ΟΦΙ ήταν ο νυν προπονητής της Προοδευτικής ο Γιάννης Μάγγος. Την Δευτέρα όλοι κοντά στην ομάδα μας στο Βουζουνεράκειο να την σπρώξουμε στη νίκη.

Το άτυχο αποτέλεσμα στην Καλλιθέα παρά την καλή εμφάνιση των παικτών πρέπει να αποτελέσει παρένθεση και αγωνιστική και ψυχολογική. Και για να συμβεί αυτό την Δευτέρα πρέπει να κερδίσουμε. Καλό αγώνα παιδιά και με τη νίκη.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad