Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Αντούκορ

Football League 3 Σεπτεμβρίου 2016, 0:36

Eπιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ με τον Αφρικανό Γιακίμ Αντούκορ να υπογράφει τελικά στον ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο παίκτης ήρθε στην Κρήτη για τον ΑΟΧ, ωστόσο ο ΟΦΗ έκανε την τελική κίνηση και τον απέκτησε την Παρασκευή (2/9) το βράδυ, μετά από εισήγηση του Νίκου Νιόμπλια.

adoukorrr

Ο Αντούκορ έκανε και δηλώσεις:

«Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα απο τα καλύτερα κλάμπ της Ελλάδος. Ηρθα για να πετύχω και να εξελιχθώ. Θω σαν παίκτης να βελτιώνομαι συνεχώς και γνωρίζω ότι αυτό μπορώ να το κάνω μόνο μέσα απο τη σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουν παίξει ποδόσφαιρο πολλοί Γκανέζοι ποδοσφαιριστές και έκναν σημαντική καριέρα. Το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον ΟΦΗ», ανέφερε ο Αντουκόρ.

Ενυπωσιακά εργομετρικά

Στον ΟΦΗ εντυπωσιάστηκαν με τα εργομετρικά του Γκανεζου μέσου, ο οποίος φαίνεται ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση! Μάλιστα την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ποιός είναι

Ο Αντουκόρ γεννήθηκε στις 2 Μαίου 1993 και έχει ύψος 1μ86.

Αναδείχθηκε απο τις ακαδημίες της Πάρμα στη Γκάνα, αργότερα αγωνίστηκε στην Εμιρέιτς Σπόρτινγκ κλάμπ της χώρας του. Η ευρωπαική του καριέρα, ξεκίνησε το 2011 με την Γκέφλε Σουηδίας, ενώ ακολούθησε η Πορτογαλική Τροφένσε. Το 2015 μετακόμισε στη Γαλλική Μπεζιέ, απο την οποία και έμεινε ελεύθερος πριν πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards