Υπεγράφη η σύμβαση για το Στάδιο Ανωγείων

Σπορ 17 Δεκεμβρίου 2021, 19:28

Την προγραμματική σύμβαση για «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εξοπλισμού Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων» υπέγραψαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

KTEO Κρήτης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Υπουργείου πρόκειται για «στενή συνεργασία για την αθλητική ανάδειξη και αξιοποίηση του μοναδικού πλούτου και των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρει ο ορεινός όγκος του Ψηλορείτη».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 44.640 και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δώδεκα μήνες. Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Το Έργο, προϋπολογισμού 44.640€, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων προμήθεια και τοποθέτηση:

➜ πλαστικών καθισμάτων για τους θεατές
➜ προβολέων τύπου LED εξωτερικών χώρων
➜ κλιματιστικών
➜ εξοπλισμό αποδυτηρίων

Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αυγενάκη για την αρωγή του, προκειμένου να στηριχθεί περαιτέρω ο αθλητισμός στα Ανώγεια, δραστηριότητα με αυξημένο κοινωνικό πρόσημο για την περιοχή. Δήλωσε, επιπλέον, ευτυχής που με τον Υφυπουργό Αθλητισμού συζήτησαν για την ανάπτυξη κι άλλων αθλητικών πεδίων μέσω της δημιουργίας νέων υποδομών.

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον Δήμαρχο Ανωγείων θα εξελιχθεί ακόμα πιο στενά, στην κατεύθυνση της αθλητικής ανάδειξης και αξιοποίησης του μοναδικού πλούτου και των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρει ο ορεινός όγκος του Ψηλορείτη, σε αρμονικό συνδυασμό με τα ιδιαίτερα τοπικά στοιχεία της παράδοσης, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad