Ξηρουχάκης: Μέρος των εσόδων μας θα πηγαίνει σε σκοπούς αλληλεγγύης

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2016, 18:18

Το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά τόνισε ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Γιώργος Ξηρουχάκης στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης που δόθηκε στο ίδρυμα από το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Χανιά.

Ο κ. Ξηρουχάκης απευθυνόμενος προς την υπεύθυνη του παραρτήματος Μάγκυ Αρσενίου-Μανουσέλη τόνισε μεταξύ άλλων ότι -ανταποδοτικά- η ΠΑΕ Κισσαμικός θα διαθέσει μέρος των εσόδων της σε σκοπούς αλληλεγγύης.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ξηρουχάκης: «Μετά από συζήτηση που έκαναν οι δύο διοικήσεις αποφάσισαν τα έσοδα από τον φιλικό αγώνα Κισσαμικός-Α.Ο. Χανιά να τα διαθέσουμε στην ΕΛΕΠΑΠ. Θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για το πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο που επιτελείτε για τα Χανιά, βοηθώντας τα παιδιά αυτά και τις  οικογένειές τους. Ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης από εμάς είναι αυτή η μικρή βοήθεια που σας προσφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους των δύο ομάδων, τον κ. Ροκάκη και τον κ. Μελά, που πήραν αυτή την πρωτοβουλία, τους διαιτητές του αγώνα και φυσικά τον κόσμο που παραβρέθηκε στον αγώνα και βοήθησε ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που προσφέρουμε σε εσάς με πολλή αγάπη, σεβασμό και πολλή ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τις ομάδες μας και εμείς θέλουμε ανταποδοτικά ως ΠΑΕ Κισσαμικός, όπως έχουμε αποφασίσει, ένα μέρος των εσόδων να πηγαίνει σε σκοπούς αλληλεγγύης και θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Aνδρέας Φυντικάκης, είπε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ γι’ αυτόν τον σημαντικό σκοπό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να έρθουμε ξανά και μάλιστα σύντομα. Είτε με κάποιες εκδηλώσεις, είτε με νέο φιλικό παιχνίδι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνετε».

Η κα Αρσενίου-Μανουσέλη ευχαρίστησε θερμά τις δύο ομάδες για την κίνησή τους και δήλωσε αναλυτικά: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κίνηση αυτή που έγινε από τις δύο ομάδες. Ειδικά όταν εμπλέκεται ο αθλητισμός με την αλληλεγγύη είναι ένα σημαντικό βήμα για να ενωθούν ομάδες ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους και να δείξουν πως μπορούν να προσφέρουν κάτι όλοι μαζί, που από μόνοι τους δεν θα ήταν εύκολο να επιτευχθεί. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη σύμπραξη αυτή, ομάδων, παραγόντων, παικτών, προπονητών, διαιτητών, κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός γιατί ο κόσμος έμπρακτα δίνει τη συνδρομή του και ενισχύει αυτή την προσπάθεια που έγινε με τον φιλικό αγώνα ώστε τα έσοδα να δοθούν σε εμάς. Αυτή η συνδρομή είναι πολύτιμη γιατί μας βρίσκετε σε μία κατάσταση που αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, που σημαίνει ότι οποιαδήποτε επιπλέον έσοδα είναι σημαντικά για εμάς, γιατί προχωράμε να φτιάξουμε το τρίτο τμήμα της πρώιμης παρέμβασής μας για παιδάκια προσχολικής ηλικίας, τα οποία λόγω κινητικών και άλλων προβλημάτων δεν μπορούν ή δεν έχουν τις υποδομές τις θεραπευτικές, τις σχολικές, παιδικοί σταθμοί, προνήπια ή νήπια κτλ. Άρα θέλουμε ακόμα ένα τμήμα γιατί το έχουμε ανάγκη. Ήδη αυτή τη στιγμή 16 παιδάκια είναι ενταγμένα στο τμήμα μας. Ελπίζουμε σύντομα να ενταχθούν άλλα 7 στο νέο μας τμήμα, που θα κάνουμε όλη την προετοιμασία για να πάνε με το καλό να ενταχθούν στα σχολεία τους. Άρα η συμβολή σας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύτιμη γι’ αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο να κάνουμε. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad