Ξηρουχάκης: Φετινός στόχος; Από την 6η θέση και πάνω

Χανιά | 28 Ιουλίου 2016, 17:14

«Κοιτάζουμε για το καλύτερο» σημειώνει σε δηλώσεις του στο athlitiko ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Γιώργος Ξηρουχάκης εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν. Παράλληλα, μιλά για τη μεταγραφή του Παγώνη σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που ήταν ελεύθερος μπορούσε η ομάδα του Καστελίου να κινηθεί για την απόκτησή του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Ξηρουχάκη έχουν ως εξής: «Ξεκινάμε άλλη μια χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ με χαρά και πολλή συγκίνηση. Θέλω να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό τιμ καταρχήν ό,τι καλύτερο και να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Από πέρυσι έχουμε ανεβάσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη, έχοντας κάνει μια πολύ επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, τερματίζοντας σχετικά άνετα στην πρώτη εξάδα. Για φέτος ο στόχος θα είναι από εκεί και πάνω, να μπορέσουμε δηλαδή να πλασαριστούμε σε μια θέση από εκεί και πάνω! Δεν γίνεται να πάμε χειρότερα, γιατί κοιτάζουμε πάντοτε στο καλύτερο. Από ‘κει και πέρα, ανακοινώθηκε πρόσφατα και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ότι η ομάδα μας θ’ αγωνίζεται στα Περβόλια, έχοντας σαν έδρα το γήπεδο Περιβολίων. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να στηρίξει την ομάδα όσο μπορεί. Τον θέλουμε δίπλα μας προκειμένου να μας βοηθήσει και πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Κισσαμικού: «Ο σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη κι έχουν έρθει ήδη κάποια παιδιά. Περιμένουμε ακόμα δύο με τρεις ποδοσφαιριστές να έρθουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εάν προκύψει κάτι θετικό στην πορεία θα το σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε εάν θα αποκτηθεί».

Για τη μεταγραφή του Παγώνη: «Ο Παγώνης είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και οι καλοί ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν πάντοτε τον Κισσαμικό. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και όπως η ομάδα κοιτάζει το καλύτερο, έτσι και αυτοί κοιτάζουν το καλύτερο για τον εαυτό τους και την καριέρα τους. Ο παίκτης είναι ελεύθερος κι εμείς του κάναμε πρόταση. Στην πορεία σεβαστήκαμε το ότι ήθελε να περιμένει την προηγούμενη ομάδα του, τον Α.Ο. Χανιά και αυτό δείχνει αν μη τι άλλο το ήθος του ποδοσφαιριστή, που σεβάστηκε και με το παραπάνω την προηγούμενη ομάδα του και το ψωμί που έφαγε εκεί. Από εκεί και πέρα όμως, όπως μας εξήγησε, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η διορία που τους είχε δώσει έληξε, από μας το ενδιαφέρον ήταν υπαρκτό κι έτσι καταλήξαμε σε συμφωνία».

Για την ανάληψη στη θέση του β’ αντιπροέδρου στη Φούτμπολ Λιγκ από άνθρωπο της ομάδας, τον κ. Αρη Λυχναρά: «Οντως, νομίζω αν μη τι άλλο πως αυτό το γεγονός είναι εντυπωσιακό. Ο Κισσαμικός από την δεύτερη κιόλας χρονιά του στις επαγγελματικές κατηγορίες καταφέρνει να έχει και διοικητική παρουσία πλέον, δείχνοντας μέσα από την πορεία του τα τελευταία χρόνια πως έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλου του φίλαθλου κόσμου στην Ελλάδα. Αυτό το γεγονός είναι αποτέλεσμα της υγιούς προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια χάρη στα αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας και πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη δικαίωση για όλους εμάς, αλλά και ειδικότερα για τον πρόεδρο, Αντώνη Ροκάκη».  

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania