Ξεπέρασε εύκολα το “εμπόδιο” του Τάλου

Τάλως ΕΘΚ | 6 Νοεμβρίου 2016, 21:15

Χωρις να βρει ιδιαίτερη αντίσταση η Ε.Θ.Κ κατάφερε να φτάσει σε μία εύκολη επικράτηση στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Τάλω, τον οποίο κέρδισε τελικά με 5-0 στα Καθιανά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Ακρωτηρίου με τα τρία γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος κατάφερε να “καθαρίσει” από πολύ νωρίς τον αγώνα και να συνεχίσει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Π.Ανδρεαδάκης πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ για την Ένωση στο 20’ και το 25’ και έκανε αρκετά νωρίς το 2-0 για την ομάδα του.

Ο νεαρός Δ.Γκογκολάκης… έκλεισε το πρώτο μέρος στο 3-0 με το γκολ που πέτυχε στο 40’.

Στην επανάληψη η Ένωση έφτασε σε ακόμα δύο τέρματα, το 4-0 στο 70’ με τον Μιχαήλ.Το τελικό 5-0 το πέτυχε ο Γιαννόπουλος στο 85’ για να σφραγίσει τη νίκη της Ένωσης.

Διαιτητής: Ντοκάκης

Βοηθοί: Κωσταμένα-Βραχνάκη

Ένωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Ροζάκης, Μπικάκης, Δ.Γκογκολάκης (60’ Σουλτάνος), Β.Γκογκολάκης (75’ Βολακάκης), Γιαπιντζάκης, Γιαννόπουλος, Τερεζάκης (46’ λ.ρ. Γιουσέφ), Μιχαήλ, Π.Ανδρεαδάκης, Λιονάκης

 Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Καραπατάκης, Μαμουνάκης,(46΄Σαρρής,55’ λ.τρ Μπομπολάκης) Παπαβασιλείου, Γιακουμάκης, Ζυμβραγουδάκης, Κανδαράκης, Καρακώστας, Γεωργουσάκης, Αποστολάκης, Μελετάκης, Μουστάκας (46’ Δασκαλάκης)

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis