Ξεμπερδεύει από την ουρά η Θύελλα

Σπάθα Θύελλα Καλαθενών | 5 Φεβρουαρίου 2023, 18:53

Η Θύελλα κέρδισε τη Σπάθα με ανατροπή στο Καστέλι (3-1) και έκανε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Oinolatris

Για τα καλά απομακρύνεται από την ουρά η Θύελλα που δείχνει ότι πολύ δύσκολα μπορεί να κινδυνέψει και φέτος. Το ματς απέναντι στη Σπάθα ξεκίνησε μάλιστα με εις βάρος της γκολ σχεδόν με τη σέντρα, αλλά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που βρέθηκε πίσω, βρήκε αντίδραση και μάλιστα με τρία γκολ.

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Κένγκα με ωραία ατομική προσπάθεια στην οποία πέρασε μέχρι και τον τερματοφύλακα Τσαβαρή, άνοιξε το σκορ (0-1).

Η συνέχεια δεν ήταν όμως ανάλογη για τη Σπάθα και η Θύελλα έβγαλε αποφασιστική αντίδραση. Πολύ γρήγορα ήρθε το 1-1 στο 17′ με τον Βασίλη Ρενιέρη στο 17′, ενώ η ολική ανατροπή έγινε στο δεύτερο 45λεπτο.

“Δράστες” οι Γιάννης και Μάκης Λουβιτάκης σε διάστημα πέντε λεπτών. Ο πρώτος έκανε το 2-1 στο 60′ και ο δεύτερος το 3-1 λίγο μετά στο 64′. Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο 20λεπτο και η Θύελλα συνέχισε την καλή της πορεία μέσα στο 2023.

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Ψιλιτέλης

Θύελλα (Σπύρος Αρτζουχαλτζής): Τσαβαρής Κ., Νικηφόρος (72′ Κούκης) , Μαργαριτάκης, Ρενιέρης Β., Ρενιέρης Αρ., Ρενιέρης Ν. (80′ Τσαβαρής Π.), Ζντράβκοβιτς, Λουβιτάκης Μ. (88′ Τύμπας), Λουβιτάκης Ι., Λουβιτάκης Σπ., Σιδέρης

Σπάθα (Αλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης, Κρασουδάκης, Ροδοκανάκης, Ταγιάρι, Νάξι, Κουρινός, Χρυσός (70′ Μαριανάκης), Αλλκούρτι, Σαράντος, Κένγκα, Αναστασόπουλος

Φωτ. από τη σελίδα της Θύελλας

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad