Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία

Πανακρωτηριακός ΕΘΚ | 21 Αυγούστου 2016, 11:10

Οι εγγραφές για την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες) θα ξεκινήσουν από 1η Σεπτεμβρίου, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο Πανακρωτηριακός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι προπονήσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους ότι  οι εγγραφές για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά αρχίζουν από 1 Σεπτεμβρίου στην γραμματεία του γηπέδου μας στα Καθιανά Ακρωτηρίου.

Οι προπονήσεις αρχίζουν Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα των προπονήσεων για όλα τα τμήματα είναι πιο κάτω.

programma akadimias akrotiriou

ΠΡΟΣΟΧΗ 1: Οι γονείς ως γνωστό πρέπει να πάνε τα παιδιά τους στον καρδιολόγο για να τα εξετάσει και να τους δώσει μαζί με τις εξετάσεις και την γνωμάτευση (βεβαίωση) που είναι απαραίτητα και υποχρεωτικά από το νόμο για να μπορούν να παίζουν ποδόσφαιρο. Καλό θα είναι να τα έχουν στις πρώτες προπονήσεις μαζί τους οι γονείς.

Η ακαδημία μας συνεργάζεται χρόνια λόγω περιοχής με τον καρδιολόγο Μανουσάκη Αντώνιο στα Κουνουπιδιανά και μας έχει και καλύτερο τιμολόγιο αν πούμε ότι είμαστε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου .Τηλέφωνο 2821069712 και κινητό 6944949611. Οι γονείς μπορούν να πάνε σε όποιο καρδιολόγο θέλουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2004 Πανακρωτηριακού και Ε.Θ.Κ  θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 16:00 στο γήπεδο μας στα Καθιανά.

Τα τμήματα στο πρόγραμμα είναι χωρισμένα σύμφωνα με την ηλικία γέννησης των παιδιών, είναι κάτι που μας ζητάει και η διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ. Μόνο αν υπάρχει θέμα μεγάλου αριθμού παιδιών σε κάποιο τμήμα, τότε για λόγους σωστής προπόνησης και συμμετοχής στα παιχνίδια μπορούμε να έχουμε μικτές ηλικίες.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τα τμήματα μπορείτε να ζητάτε από τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Βαβουλάκη Θέμη: τηλ.  6972712339

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis