Ξεκίνησε το “χτίσιμο” για τη Γ’ Εθνική

Α.Ο.Κ. Χανιά | 12 Μαΐου 2017, 19:35

Με μεταβατική περίοδο προπονήσεων, υπό τις οδηγίες των Ηλία Κατσιάνου και Μάριου Μαρακάκη, ξεκίνησε το "χτίσιμο" του ΑΟΚ Χανιά εν όψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήδη η διοίκηση του συλλόγου καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, ενώ ο προπονητής Δημήτρης Ροδάς αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Μπορεί να τελείωσε το πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΚ, ωστόσο το “χτίσιμο” ενόψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική ξεκίνησε με μεταβατική περίοδο προπονήσεων.

Υπό τις οδηγίες των Ηλία Κατσιάνου και Μάριου Μαρακάκη, οι παίκτες της ομάδας μας πραγματοποιούν προπονήσεις, που έχουν χαρακτήρα “συντήρησης”. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα (15/5) θα μπουν βάρη και από 20 Μαΐου, οι παίκτες θα παίζουν μπάσκετ.

Ο προπονητής του ΑΟΚ Χανιά, Δημήτρης Ροδάς επιστρέφει στα Χανιά την ερχόμενη Τετάρτη (17/5). Η διοίκηση από τη μεριά της καταστρώνει, ήδη, τα πλάνα της ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

 

karta antonis garden