Ξεκίνησε το “χτίσιμο” για τη Γ’ Εθνική (pics)

Α.Ο.Κ. Χανιά | 22 Αυγούστου 2017, 11:21

Με την προπόνηση της Δευτέρας στο κλειστό του Κλαδισού "σήμανε" η εκκίνηση της προετοιμασίας του ΑΟΚ Χανιά για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική, όπου στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Από την “πρώτη” απουσίαζαν τα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα, Διαμαντόπουλος και Αράπης, που αναμένονται στα Χανιά την Παρασκευή (25/08), αλλά και οι Σκαμνάκης, Αδοντάκης και Λιονάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” έδωσε και ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Σκαραντωνάκης.

Το πρόγραμμα του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα υπενθυμίζεται ότι είναι το εξής

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Σε χαμηλούς τόνους αλλά με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ Χανιά ξεκίνησε προετοιμασία για το πρώτο μεγάλο και δύσκολο φετινό “ταξίδι” στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Η ομάδα μας θα επιδιώξει στην παρθενική της εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο ραντεβού παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης δόθηκε τη Δευτέρα (21/8) το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, εκεί όπου οι παίκτες του Δημήτρη Ροδά αναμένεται να χύσουν “ποτάμια” ιδρώτα τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά στα μέσα Οκτώβρη.

Νέα “πρόσωπα” για τον ΑΟΚ Χανιά οι Μπαγάκης, Κοντογιάννης, Υφαντόπουλος, Αλεξίου, Χολέβας, Κολαρετάκης και Σειραδάκης. Μαζί τους οι “παλιοί” Σαράντης, Πούρος, Γκιούλης, Παπαδάκης. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Νίκος Βλαχάκης, ο οποίος ωστόσο, λόγω φοιτητικών σπουδών θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Κρήτης.

Δεν έλειψαν ωστόσο οι -δικαιολογημένες- απουσίες από την πρώτη προπόνηση. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Διαμαντόπουλος και Αράπης θα έρθουν την Παρασκευή (25/8) στα Χανιά, ο Σκαμνάκης που εμφανίστηκε με πολιτική περιβολή θα απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν και οι Αδοντάκης και Λιονάκης.

Νέο πρόσωπο για την ομάδα μας και ο Γιάννης Σκαραντωνάκης που θα αποτελέσει τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου σε όλα του τα τμήματα. Προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Ροδάς και βοηθοί του οι Ηλίας Κατσιάνος και Μάριος Μαρακάκης.

Στην πρώτη προπόνηση, τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης, και τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Παπαδάκης, Πέτρος Τσαμπάς, Κώστας Ζουριδάκης, Αλίνα Κουλιεράκη και Κώστας Ξυφτιλής.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, διοικούντες και τεχνική ηγεσία μίλησαν στους παίκτες τονίζοντάς τους ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν φέτος.

zgas

Rabona ad