Το πρόγραμμα, που εφαρμόζεται σε όλη την Κρήτη, θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουλίου.
Η ανακοίνωση είναι η εξής:
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ GK SUMMER PRE-SEASON 2026 ΤΗΣ GK GOALKEEPER ACADEMY
Ξεκίνησε τη Δευτέρα (06/07) σε όλη την Κρήτη το GK Summer Pre-Season 2026 της GK Goalkeeper Academy, ανοίγοντας έναν κύκλο τριών εβδομάδων αποκλειστικά αφιερωμένο στην εξειδικευμένη προετοιμασία της θέσης του τερματοφύλακα.
Το προπονητικό πρόγραμμα, που θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιουλίου, υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, Kostas Gyparis, σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, ενώ το κομμάτι της φυσικής κατάστασης έχει αναλάβει, για ακόμη μία χρονιά, ο αθλητικός επιστήμονας Λεωνίδας Παπαδάκης και η ομάδα της S11Ltd.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη:
Ατομική τεχνική βελτίωση
Ατομική και υποομαδική τακτική βελτίωση
Βελτίωση λήψης αποφάσεων
Goalkeeper analysis
Προετοιμασία για δοκιμαστικά σε Ελλάδα και εξωτερικό
Βασικός στόχος του GK Summer Pre-Season 2026 είναι οι συμμετέχοντες να παρουσιαστούν έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων τους.
Το φετινό πρόγραμμα πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου 5ης Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών, συνεχίζοντας την προσπάθεια της GK Goalkeeper Academy να προσφέρει στους αθλητές της υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, μέσα από σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά και η δουλειά έχει ήδη αρχίσει.
Keep trying to be better… Be there!




