Ξεκίνησε προετοιμασία για Πανσερραϊκό, αλλά…

Χανιά | 9 Νοεμβρίου 2016, 17:29

Μετά το ρεπό της Τρίτης (8/11) ο Α.Ο.Χανιά ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο, όπως και όλους, τον πρόλαβαν οι εξελίξεις.

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και η αναστολή των πρωταθλημάτων μέχρι να βγει το πόρισμα της Πυροσβεστικής, αλλάζει όλωσδιόλου τα πλάνα του ΑΟΧ που ίσως και να είναι ευνοημένος από την εξέλιξη αυτή. Αφενός γιατί θα έχει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας και ηρεμίας, αφετέρου διότι με το μπέρδεμα που προέκυψε με τα γήπεδα και τις έδρες, μάλλον κερδίζει χρόνο, προς όφελός του.

Ο ΑΟΧ θα ξεκινούσε την Πέμπτη το βράδυ ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα και εν συνεχεία οδικώς για Σέρρες. Θα έπαιζε με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή και εν συνεχεία, εφόσον οριζόταν το εντός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό στον Ταύρο θα κατέβαινε στην Αθήνα όπου και θα παρέμενε μέχρι και την Τετάρτη (16/11).

Τώρα, όπως φαίνεται, όλα αλλάζουν. Τουλάχιστον, επί της παρούσης ο ΑΟΧ γλυτώνει τον “γολγοθά” και μέχρι να παίξει το ματς με τον Αχαρναϊκό (ή εν πάση περιπτώσει το επόμενο εντός έδρας ματς), τα Περιβόλια θα έχουν ανοίξει.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στην προπόνηση της Τετάρτης (9/11) δε συμμετείχε ο Μάρκο Ζόρο, ωστόσο όλοι οι υπόλιιποι ήταν στη διάθεση του Αντώνη Δρακόπουλου.

Vas Fou 

Estrella
/psiloritischania