Ξεκίνησε! Οι πρώτες εικόνες από την πρώτη προπόνηση

Πλατανιάς | 28 Ιουνίου 2017, 21:32

Με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών, ο Πλατανιάς ξεκίνησε την Τετάρτη (28/6) την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν. Ανάμεσα τους παίκτες που έδωσαν το παρών και ο Ενσικουλού (και όχι Ν’ Κολό) που απομένει ν’ ανακοινωθεί επίσημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως γνωστόν, η προπόνηση ήταν “κλειστή” για τα ΜΜΕ, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία σε μια από τις επόμενες ημέρες να βρεθούν στο Μάλεμε και να καταγράψουν την έναρξη της προετοιμασίας για τον Πλατανιά.

Αρχικά, ο Γιώργος Παράσχος, καλωσόρισε έναν-έναν τους παίκτες, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στη συνέχεια τους ανέλυσε το πλάνο των επόμενων ημερών, μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων.

Ο κ. Παράσχος στο σύντομο καλωσόρισμα στους παίκτες, ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά, ώστε ο Πλατανιάς να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας, περιλάμβανε για λίγα λεπτά χαλαρό τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με χαλαρό τρέξιμο με τους παίκτες χωρισμένους ανά ομάδες.

Τις δύο επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, θα χωριστούν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ”

IMG 0594

IMG 0596

IMG 0598

IMG 0600

IMG 0601

IMG 0602

IMG 0606

IMG 0615

Estrella