Ξεκίνησε ο Αρης Σούδας | pics

Αρης Σούδας | 26 Ιουλίου 2021, 19:56

Σήμανε το ξεκίνημα της προετοιμασίας στον Αρη Σούδας. Το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα το απόγευμα, έδωσαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσά τους, τέσσερα από τα έξι μέχρι σήμερα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Κώστας Τσίτας, Αντώνης Κοκκαλάς και Γιώργος Νικόλτσης, αλλά και ο Μιχάλης Μπακογιάννης, που λογίζεται σαν επιστροφή. Δεν ήταν παρόντες για διάφορους λόγους οι επίσης καινούργιοι, Τσίγκας και Σοφούλης, αλλά και οι “παλαιότεροι”, Κυτράκης, Ρουσάκης, Νικολακάκης και Τσιμπρικίδης, όπου υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε επιτυχημένη εγχείρηση στους χιαστούς και αναμένεται να λείψει για καιρό.

Η έναρξη της προετοιμασίας καταγράφηκε με πρόσωπα χαμογελαστά, αλλά και με μια αναμενόμενη αβεβαιότητα λόγω των όσων έχει προκαλέσει ο Covid, αλλά και βάσει των εξελίξεων που καταγράφονται με το μέλλον του κρητικού ομίλου. Σε ό,τι αφορά τον Αρη Σούδας, έτσι όπως διαμορφώνεται το τοπίο, η ομάδα του Νίκου Μαναρώλη, ο οποίος επιστρέφει μετά το διάστημα κάποιων μηνών όπου βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΙ, είναι το πιθανότερο να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του χανιώτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ θνική.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν επίσης μέλη της διοίκησης του Αρη Σούδας με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο, Νίκο Κλωθάκη.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο φιλικό για τον Αρη Σούδας θα διεξαχθεί παραμονή του Δεκαπενταύγουστου απέναντι στα Χανιά, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιβολίων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ”

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad