Ξεκίνησε να καθιερώνεται βασικός στη Ρόντα ο Γκνιάτιτς (video)

Πλατανιάς | 6 Μαρτίου 2017, 18:19

Ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς αρχίζει να "γράφει" τις πρώτες του συμμετοχές ως βασικός στη Ρόντα, παρόλα αυτά στα δύο τελευταία παιχνίδια που ήταν στην 11άδα η ομάδα του γνώρισε βαριές ήττες από Αϊντχόφεν και Χέρενφεν με σκορ 4-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο “Ογκι” σε αυτά τα ματς έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός με τη νέα του ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Πλατανιά. Αν εξαιρεθεί βασικά το πρώτο παιχνίδι με τον Αγιαξ όπου ο Γιάννης Αναστασίου τον κράτησε στον πάγκο, στα επόμενα έπαιξε σαν αλλαγή ενώ στα δύο τελευταία -το πιο πρόσφατο είναι αυτό οπου έγινε το Σάββατο απέναντι στην Αϊντόφεν- ο Γκνιάτιτς έπαιξε σαν βασικός.

Η πρώτη εμφάνιση στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρόντα, που δεν βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά συνεχίζει να παλεύει με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβιβασμού, σημειώθηκε στο ματς απέναντι στην Χέρακλες που έληξε με σκορ 2-2. Οσον αφορά την ομάδα του, τη Ρόντα, είναι μαζί στην προτελευταία θέση με την Γκο Αχέντ Ιγκλς την οποία κέρδισε πριν από λίγο καιρό με σκορ 1-0 και την Εξέλσιορ, έχοντας από 20 βαθμούς, ενώ 19 έχει η ουραγός Ντεν Χάαγκ.

Συνοπτικά οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Γκνιάτιτς με τη Ρόντα είναι οι εξής:

• Ρόντα-Αγιαξ 0-2: Στον πάγκο

• Χέρακλες-Ρόντα 2-2: Μπαίνει αλλαγή στο 72′

• Ρόντα-Γκο Αχέντ Ιγκλς 1-0: Μπαίνει αλλαγή στο 81′

• Χέρενφεν-Ρόντα 3-0: Βασικός και στα 90′

• Αϊντχόφεν-Ρόντα 4-0: Βασικός και γίνεται αλλαγή στο 90′

Δείτε σε βίντεο τα στιγμιότυπα από το πιο πρόσφατο παιχνίδι, ανάμεσα στην ΠΣΒ Αϊντχόφεν και τη Ρόντα, με την ομάδα του Γκνιάτιτς να γνωρίζει την ήττα με το βαρύ 4-0 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad