Ξεκίνησε η συνεργασία με το δίκτυο του Παναθηναϊκού (pics)

Ίκαρος Μουρνιών | 18 Οκτωβρίου 2020, 21:40

Την πρώτη συνάντηση στο γήπεδο με τους αρμόδιους των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά της Ακαδημίας του Ικάρου Μουρνιών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά την επισφράγιση της συνεργασίας των δύο ομάδων στο κομμάτι Ακαδημιών, μέλη του “πράσινου” δικτύου, βρέθηκαν στα Χανιά, έχοντας έτσι την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μικρούς αθλητές της χανιώτικης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (17/10) το “παρών” ‘έδωσε ο τεχνικός διευθυντής, Ευστάθιος Τσεκούρας, ο  ψυχολόγος, Κωνσταντίνος Κασταμονίτης και ο διατροφολόγος, Γιώργος Παπαδημητρίου, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές σε όλα τα παιδιά.

Μαζί με τους αθλητές της Ακαδημίας βρέθηκαν και μέλη από το τεχνικό επιτελείο το οποίο αποτελείται από τους Μανώλη Πηγουνάκη, Γιώργο Μαυρεδάκη, Νεκτάριο Λουτζακλή, Μάνο Καλαμπακάκη και Γιώργο Ντενεκετζή.

Το επόμενο “ραντεβού” έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, αφού αναμένεται να βρεθεί στα Νεροκούρου η αντίστοιχη σχολή του Ρεθύμνου για φιλικά παιχνίδια με αυτή του Ικάρου.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θ’ ακολουθήσει στο Ρέθυμνο προπόνηση της Μικτής Κρήτης, όπου θα πάρουν μέρος παιδιά από τα δίκτυα Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden