Ξεκίνησε η επισπορά – “Τότε” θα ανοίξουν τα Περβόλια

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 24 Οκτωβρίου 2016, 21:53

Ξεκίνησε η διαδικασία της επισποράς στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιβολίων, το οποίο θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες εβδομάδες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ζήτημα είναι πόσο θα διαρκέσει και αν θα είναι έτοιμο στις 12 ή 13 Νοεμβρίου οπότε -και μετά την επίσημη έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ- θα μπορούσε να φιλοξενήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Κισσαμικό-Αρη.

Ουσιαστικά, η επισπορά ως διαδικασία έχει ξεκινήσει από την επομένη κιόλας του αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη, δηλαδή την Κυριακή 23 του μήνα. Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων μπορεί να αναφέρει ότι θα ξεκινούσε τη Δευτέρα, ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά αποφασίστηκε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να αρχίσει η επισπορά.

Βασικά, το ερώτημα είναι πότε το γήπεδο θα είναι έτοιμο, κάτι που αν συμβεί στις 12 ή 13/11, τότε σημειώνουμε και πάλι ότι αυτό θα σημαίνει ότι θα γίνει εκεί (και όχι στο Μάλεμε) το ματς Κισσαμικός-Αρης. Ειδάλλως θα ανοίξει μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, με τον Πλατανιά να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Δεδομένα ο ΑΟΧ θα παίξει στο Γάλλο το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Αγροτικό Αστέρα, εντούτοις αυτό της 4ης με τον Αχαρναϊκό θα το δώσει κανονικά στα Περβόλια.

Estrella
Papantonakis Cards