Ξεκίνησε για το… ευρωπαϊκό όνειρο! (pics)

Μικτές Ομάδες | 4 Απριλίου 2016, 20:30

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, στη Μοναχή Ελιά, η Μικτή ομάδα Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Στόχος της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ΕΠΣΧ στο UEFA Regions’ Cup είναι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελική φάση. Η UEFA ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει το ποια χώρα θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Κάτοχος του τροπαίου είναι η ομάδα που εκπροσώπησε την Ιρλανδία την περασμένη σεζόν.

mikti erasitexnon proti proponisi1

Στην πρώτη προπόνηση ο εκλέκτορας της Μικτής, Βαγγέλης Πρόκος, χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες και πραγματοποιήθηκε διπλό διάρκειας 70 λεπτών. Πριν ξεκινήσει η προπόνηση ο κ. Πρόκος στην ομιλία του είχε ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους για να μπορέσει να έρθει η διάκριση στη διοργάνωση.

tsiblakis

 

Για την επιθυμία της ΕΠΣΧ να διακριθεί η ομάδα στη διοργάνωση μίλησε ο εκ των Υπευθύνων των Μικτών ομάδων Μανώλης Τσιμπλάκης, που καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές εκ μέρους του προέδρου της Ένωσης Γιώργου Βούρβαχη.

mikti erasitexnon proti sygentrosi

Στο πρώτο κάλεσμα δεν έδωσαν το «παρών» ο τραυματίας Κ. Γαλανάκης, οι ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού, Μπουράκης, Πενταράκης, Δημούσης και ο Μ. Ρουσσάκης, που έλειπε στο Ηράκλειο με άδεια από τον Πλατανιά. Από τους “ερυθρόλευκους” στην πρώτη προπόνηση, εκτός των ποδοσφαιριστών που ήδη είχαν κληθεί, συμμετείχε και ο Μανόλης Παπαδάκης.

Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα (11/04, 16:00) στη Μοναχή Ελιά.

mikti erasitexnon proti sygentrosi1

mikti erasitexnon proti sygentrosi2

mikti erasitexnon proti sygentrosi3

mikti erasitexnon proti proponisi

mikti erasitexnon proti proponisi3

 

karta antonis garden