Ξεκίνησε για ΟΦΗ

Χανιά | 23 Φεβρουαρίου 2017, 21:24

Ξεκίνησε η προετοιμασία στον Κισσαμικό για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι απέναντι στον ΟΦΗ. Θέος, Ποκόνγκ και Τιάγκο Σίλβα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται ότι από αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές, ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Αχαρναϊκό, είναι ο Θέος. Από εκεί και πέρα, για το ματς στο Ηράκλειο την Κυριακή δεν υπολογίζεται ο Μάντζης μετά την αποβολή του στο 20λεπτο με τον Αχαρναϊκό.

Κατά τ’ άλλα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού, μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ημερίδα εκμάθησης για τους κανονισμούς αθλητικής συμπεριφοράς και διαιτησίας από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων, η οποία διεξήχθη στο “Φαλδάμειο Ίδρυμα”.

Το δελτίο Τύπου από την ΠΑΕ Κισσαμικός είναι το εξής:

«Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στρέφει την προσοχή της η ομάδα μας, μετά από τη σπουδαία και παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση της Τετάρτης (22/02) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θέος, Ποκόνγκ και Τιάγκο Σίλβα.

Μετά το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ημερίδα εκμάθησης των κανονισμών αθλητικής συμπεριφοράς και των κανονισμών διαιτησίας από το Εκπαιδευτικό Τμήμα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων στο “Φαλδάμειο Ίδρυμα”».

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania