Ξεκίνησαν τα έργα στα Νεροκούρου

Ηρακλής Νεροκούρου | 19 Δεκεμβρίου 2020, 19:07

Ενα ευχάριστο γεγονός δηλώνουν οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το athlitiko από το γήπεδο των Νεροκούρου. Αυτό δεν είναι άλλο από την εκκίνηση των έργων, όπου σε πρώτη φάση αφορούν την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Τα έργα αναμενόταν να ξεκινήσουν εδώ και μέρες και έτσι τελικά αυτό είναι πραγματικότητα. Το γήπεδο των Νεροκούρου αλλάζει και αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, αποκτώντας μία εντελώς άλλη εικόνα σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.

Ειδικότερα, η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα είναι μάλλον το πιο σημαντικό από τα έργα που θα υπάρξουν στα Νεροκούρου παρότι και τα υπόλοιπα που έχουν δρομολογηθεί, είναι εξίσου σημαντικά.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο αγωνιστικός χώρος του εν λόγω γηπέδου ήταν επί της ουσίας κατεστραμμένος και έχριζε αλλαγής, όχι μόνο φέτος, αλλά εδώ και πολλά χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι παρεμβάσεις που θα υπάρξουν στα Νεροκούρου είναι πολλές, καθώς θα τοποθετηθούν 400 καθίσματα στις εξέδρες, θα αλλάξουν οι πάγκοι, θα κατασκευαστούν δημοσιογραφικά θεωρία ενώ θα γίνει λίφτινγκ στα αποδυτήρια. Επίσης θα υπάρξει τσιμεντόστρωση του εξωτερικού πάρκινγκ, ανατολικά του γηπέδου.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad