Ξεκίνησαν οι προπονήσεις γι’ αυτή την εβδομάδα – Απόντες “τρεις”

Χανιά | 3 Οκτωβρίου 2017, 18:52

Με 18 ποδοσφαιριστές (εκτός από τους τερματοφύλακες) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση γι' αυτή την εβδομάδα που διεξήχθη την Τρίτη το απόγευμα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Απόντες ήταν οι διεθνείς Σάλιακας και Τόλι, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες Ελλάδος και Αλβανίας, αλλά και ο Μουντοκαλάκης που κλήθηκε ξανά στην Εθνική Ενόπλων.

Σελινιωτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Τασιούλης και Λουβιτάκης πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα, με όλους τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Ο στόχος της προπόνησης από τον Γιώργο Πετράκη και τους συνεργάτες του ήταν η βελτίωση της ταχύτητας των ενεργειών για την αποτελεσματικότερη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και τα περιεχόμενά της αφορούσαν ασκήσεις ευλυγισίας, ευκινησίας και ισορροπίας στη γενική προθέρμανση, αγωνιστικό παιχνίδι στην ειδική προθέρμανση και καθοδήγηση της ομάδας στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση στο κυρίως μέρος.

Σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση φιλικού παιχνιδιού, όπως φαίνεται, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αναζητεί αντίπαλο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Estrella
/psiloritischania