Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία του ΓΑΣ Χανιά- Φωτορεπορτάζ από τις προηγμένες εγκαταστάσεις

ΓΑΣ Χανιά | 3 Σεπτεμβρίου 2016, 19:55

Την έναρξη της ακαδημίας  για τη νέα σεζόν γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ο ΓΑΣ Χανια, που στεγάζεται στο αθλητικό κέντρο Chania sports.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν πριν από δύο μέρες, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις προηγμένες εγκαταστάσεις που διαθέτουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τέννις, πισίνες, αίθουσες προβολής βίντεο, αλλά και ειδικές αίθουσες για διάφορα προγράμματα προπόνησης και αποκατάστασης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΑΣ Χανιά:

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της ακαδημίας ΓΑΣ Χανιά. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από 1 Σεπτεμβρίου και συνεχίζουν. Τα τμήματα είναι χωρισμένα σε babini, projunior, junior, προπαίδες και παίδες, ανάλογα την ηλικία.

Οι προπονήσεις θα γίνονται από πιστοποιημένους προπονητές με διπλώματα UEFA. Οι χώροι που στεγάζεται η ακαδημία περιλαβάνει πληθώρα αθλημάτων και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, ακόμα και ενήλικες.

Οι εσωτερικοί χώροι θα χρησιμοποιηθούν και σε περίπτωση κακοκαιρίας από την ακαδημία και ιδιαίτερα η πισίνα όπου θα χρησιμοποιείται για ένα εναλλακτικό τρόπο προπόνησης και αποκαταστάσης.

Υπάρχουν αίθουσες για προβολή βίντεο έστι ώστε να γίνεται και μάθημα πάνω σε εικόνα που είναι πολύ σημαντικό για αυτές τις ηλικίες και θα δείχνουν φάσεις από τους μαγνητοσκοπημένους αγώνες των παιδιών.

Πέρυσι, ο ΓΑΣ Χανιά έκανε μία αξιοσημείωτη πορεία στην κατηγορία των προπαίδων με εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ φέτος θα εκπροσωπηθεί και από άλλα τμήματα.

Τηλ. επικοινωνίας 28210 99300

25 Μαρτίου, Ξυλοκαμάρα (Δίπλα ΔΕΗ)

chania sports basket

chania sports egkatastaseis

chania sports egkatastaseis esoterikes

chania sports pisina

chania sports podosfairo

chasnia sports aithoysaa

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

karta antonis garden

Διαβάστε επίσης

Rabona ad