Ξεκίνημα στο Μόδι για την Αμιλλα (pics)

Άμιλλα | 18 Αυγούστου 2020, 12:58

Πρώτη προπόνηση για την ομάδα της Αμιλλας, η οποία μάλιστα διεξήχθη στο ανακαινισμένο και πολύ όμορφο, όπως διαμορφώνεται, γήπεδο του Μοδίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, η επιστροφή αυτή καθαυτή της Αμιλλας στο φυσικό της χώρο είναι το σημείο αναφοράς. Οπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει εργασίες αναμόρφωσης του γηπέδου στο Μόδι, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η πρώτη προπόνηση για την Αμιλλα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Μάκη Σωφρόνογλου ο οποίος παραμένει για έναν ακόμη χρόνο στην τεχνική ηγεσία. Από την άλλη, το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Στόχος για την Αμιλλα -το μεγάλο γεγονός για την οποία είναι η επιστροφή στη φυσική της έδρα- είναι μια ει δυνατόν καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ. Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν που πέρασε, κινδύνεψε με υποβιβασμό και ουσιαστικά με το να υπάρξει η πανδημία του κορονοϊού, αποφεύχθηκε αυτό το ενδεχόμενο, διότι δεν είχε ξεκαθαρίσει ότι πράγματι θα υποβιβαζόταν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Proti Amillas 2

Proti Amillas 3

Proti Amillas 4

Proti Amillas 5

Proti Amillas 6

Proti Amillas 9

Proti Amillas 10

Proti Amillas 11

Proti Amillas 12

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards