Ξεκίνημα στις ανανεώσεις με τον αρχηγό Σελινιωτάκη!

Χανιά | 22 Ιουλίου 2017, 20:22

Ξεκινά και στην πράξη η οργάνωση στον Κισσαμικό εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Φυσικά… ποιος άλλος, εκτός από τον αρχηγό, τον Αλέξη Σελινιωτάκη, θα μπορούσε να κάνει την αρχή στις ανανεώσεις!

Ο αρχηγός λοιπόν παραμένει και δη για 4η συνεχόμενη χρονιά, εξ ου και ο τίτλος στην ανακοίνωση της ομάδας: «Έμεινε ο αρχηγός!».

Η προσφορά του Σελινιωτάκη είναι γνωστή στον Κισσαμικό, αποτελώντας όλα αυτά τα χρόνια σταθερά βασικό του στέλεχος. Στην πράξη, τη χρονιά που πέρασε, ο Χανιώτης αμυντικός μέσος αγωνίστηκε σε 31 ματς, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων στο Κύπελλο.

Μαζί με την ανακοίνωση για την παραμονή του, υπάρχουν και δηλώσεις από τον “Σέλι” που δηλώνει ευτυχής για την κατάληξη που πήρε το θέμα του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Κισσαμικό έχει ως εξής:

Έμεινε ο αρχηγός!

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αλέξη Σελινιωτάκη.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα. Από την πλευρά μου θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα μεταφέρθηκε στην πόλη των Χανίων, λόγω των συνθηκών που υπήρχαν. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια ήταν η προπόνηση σε πλαστικό χλοοτάπητα, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Θέλω από την πλευρά μου να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της Κισσάμου και των Χανίων για στήριξη σε αυτή την καινούρια σελίδα που γυρίζει η ομάδα». 

 

Estrella
/psiloritischania