Ξεκίνημα στα Νεροκούρου για τον Ηρακλή

Ηρακλής Νεροκούρου | 11 Αυγούστου 2020, 18:09

Μία ακόμη ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα περίοδο είναι ο Ηρακλής Νεροκούρου. Το πρώτο κάλεσμα δόθηκε στο φυσικό γήπεδο της ομάδας, παρουσία 23 ποδοσφαιριστών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανάμεσα τους, τα τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς απουσίαζε ο Αντρέας Μάντζαρης ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Από ‘κει και πέρα, το παρόν έδωσαν οι Πατελάκης, Κουντουράκης και Καλυκάκης.

Το στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Ηρακλή είναι το “φρέσκο αίμα”, καθώς αρκετά παιδιά έχουν προωθηθεί από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Για το θέμα αυτό ο προπονητής, Σπύρος Γαλάνης, ο οποίος θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά το έργο του, τονίζει τα εξής, μιλώντας στο athlitiko:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να βρίσκεται κάθε χρόνο ει δυνατόν στην πρώτη πεντάδα. Κάθε χρόνο θέλουμε να πηγαίνουμε καλύτερα γιατί πέρσι βγήκαμε έκτοι. Θέλουμε να παραμείνουμε μία υπολογίσιμη δύναμη στο τοπικό, όπως θεωρώ ότι είμαστε τα τρία τελευταία χρόνια και να κάνουμε βήματα μπροστά. Εχουμε ανεβάσει πάρα πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες και ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε όσο μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά και να τα βοηθήσουμε προκειμένου να παίξουν σε ανώτερες κατηγορίες όπως συμβαίνει με τον Γιαννακούρο όπου το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στο ΣΥΝΚΑ τη νέα χρονιά. Θα είναι μια περίεργη σεζόν λόγω κορονοϊού, δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και πόσες ομάδες τελικά θα πάρουν μέρος. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα οικονομικά, θα υπάρχουν “θέματα”… Γενικώς περιμένουμε μια πολύ περίεργη χρονιά».

Iraklis Nerokorou 2020 2

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ηρακλή Νεροκούρου, το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 17 Αυγούστου απέναντι στην Κυδωνίας.

Αναλυτικότερα, τα φιλικά είναι τα εξής:

17/8 με ΑΕ Κυδωνίας

22/8 με Ικαρο Μουρνιών

29/8 με Μινώταυρο

2/9 με Γρανίτη

5/9 με Τιτάν

19/9 με Δόξα Παχιανών

Αναλυτικά, οι μέχρι σήμερα κινήσεις για τον Ηρακλή έχουν ως εξής:

Ηρθαν: Νίκος Πατελάκης (από Απόλλωνα), Ανδρέας Μάντζαρης (ΑΕ Κυδωνίας), Νίκος Κουντουράκης (Θησέας), Νίκος Καλυκάκης (επέστρεψε)

Ανανέωσαν: Πετράκης, Καράκης, Μυριδάκης, Κοντόπουλος, Μαθιουδάκης. 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden